dimarts, 18 de maig del 2010

Les Guilleries

Aquest diumenge hem anat quasi tota la "germanor" a la caminada de les Guilleries. Quan arriba el mes de maig és cita obligada anar a Osona a aquesta activitat.

La caminada popular per les Guilleries, que ja va per l'edició número 27, surt i arriba del Parc de les Set Fonts de Sant Julià de Vilatorta. L'itinerari és diferent cada any, però els camins per on discorre sempre valen la pena. Són uns 18 quilòmetres per la muntanya, amb cinc avituallament i uns 700 participants que al llarg del matí gaudim de l'activitat a l'aire lliure.

Està molt ben organitzat, es nota l'experiència dels anys. Tu vas caminant i no t'has de preocupar de res, perquè el camí està molt ben indicat, si tens set trobes aigua, als avituallaments hi ha sucs de fruita i galetes per picar i quan penses que ja és hora d'esmorzar arribes a una masia on t'han preparat uns entrepans de butifarra amb un porró de vi.

Enguany hem trobat força fang, tot i que és un terreny amb poca argila, però aquests últims 15 dies havia plogut molt. Bé, tot l'hivern que plou molt!