dijous, 9 d’agost del 2007

Activitats de vacances

Les vacances són una època estupenda per fer activitats inusuals. A mi m'agrada anar d'excursió per la muntanya, entre d'altres coses.

Això de caminar per l'aire lliure amb una motxilla a l'esquena tota la vida n'havíem dit "anar d'excursió" o fins i tot "fer una travessa", quan feies nit pel camí; però ara n'hem de dir trekking, sinó no resulta prou potent. És com si dient el nom en anglès allò que fas sigui més exòtic, i fins i tot més agosarat.

Als catàlegs d'esports d'aventura hi ha moltes activitats d'aquestes: rafting, kaiak, hidrospeed, barranquisme, ... que semblen molt perilloses (i en algunes circumstàncies ho són) però que quan t'hi poses veus que, com en tot, si tens la mida de les teves possibilitats són fàcils i divertides.

Pels dies 17 i 18 d'agost el Centre d'Estudis Sinibald de Mas ha organitzat una activitat a la qual us convido especialment a tots i totes, es tracta de fer snorkel sobre els beachrocks de Baix a Mar per tal de practicar fishwatching. (Traduït vol dir "anar a mirar peixos a l'Antina"). Només cal saber nedar i portar-se les ulleres i el tub. Ens hi veurem!