dijous, 6 de març del 2008

Campanya electoral

Hi ha una cosa que no acabo d'entendre d'aquesta campanya electoral que ja s'acaba. El lògic i normal és que cada partit polític promocioni el cap de llista de la seva circumscripció, però perquè hi ha cartells amb la Carme Chacón o amb el Duran i Lleida per tot el poble?

Els experts en màrqueting deuen haver arribat a la conclusió que cal posar cares conegudes al cartell, però, què hi pinten l'Herrera i el Ridao si tampoc els podem votar? I a més, com coneixerem els candidats de Tarragona si no els promocionen? En aquest tema tenen tanta culpa els partits com els periodistes perquè a les falques publicitàries i a les notícies no surten els caps de llista de Girona o Tarragona, només els de Barcelona. I després ens queixarem del centralisme de Madrid!

Potser es tracta del primer pas per canviar la llei electoral i fer de Catalunya circumscripció única!

Jo ja sé que votaré el Lluís Suñé, perquè és proper, perquè estic d'acord amb els seus plantejaments, i perquè quan no hi estic d'acord ho podem discutir tranquil·lament, i també perquè és de la Torre.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

La patacada que heu tingut ha estat espectacular. Feu autocrítica i que l'Herrera abandoni la demagògia

rafael ha dit...

Estoy de acuerdo en el varapalo general...pero hay que destacar el exito de Luis, a lo que en votos se refiere en nuestro pueblo, si los tenemos en cuenta con el 2.004.
Negarlo no es justo..Muy bien por Luis.besitos