diumenge, 30 de març del 2008

El Nadal de TOTPERCA S.A.


Ja tenim l'obra de teatre a punt!


Amb tres mesos de retard, divendres estrenem l'obra de teatre "El Nadal de Totpercà S.A." d'Elisa Crehuet. Dissabte vam fer la preestrena a la Mostra de teatre amateur de l'Ametlla de mar. Ens va sortir molt bé i vam prendre nota d'alguns petits detalls per tal que a la Torre encara surti millor.


L'obra és una farsa sobre l'ambient nadalenc consumista. En aquesta obra no hi ha un actor o actriu que porti el pes de la representació, sinó que a totes les escenes hi surten molts personatges i cal que els actors i actrius facin més d'un paper al llarg de la representació. Per això ha sigut força complicat assajar.


Hi participen 17 actrius i actors i 9 tècnics (llums, vestuari, maquillatge, fusteria, ...). Coordinar i dirigir tant de personal té molt de mèrit, la Maria-Rosa Wennberg ha fet una feina titànica. També hem comptat amb l'Elisa Crehuet, l'autora de l'obra, com a directora de luxe en diversos assajos.


Les representacions seran al Casal Municipal divendres 4 i dissabte 5 a les 10 de la nit i diumenge 6 a les 6 de la tarda. Les entrades són numerades.


La fotografia és del muntatge de l'escenari a l'Ametlla de mar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

on es poden comprar les entrades (i quan)?

Iris Gual ha dit...

Les entrades estaran a la venda dijous de 7 a 9 del vespre al local de Nus (local 13 del Casal Municipal) i una hora abans de la representació a les taquilles.

rafael ha dit...

Iris eres casi perfecta..tambien te gusta el mundo de la farandula...me alegro mucho.
En mi epoca cuando solo tenia doce años, en las clases ibamos separados los niños de las niñas ( aulas diferentes). Yo me apuntaba a las obras de teatro, para estar con las niñas, era la unica manera de tocarlas un poquito.Mi compañera es muy aficionada al teatro, intentaremos ir a verla. besitos