divendres, 29 de febrer del 2008

Divendres!!

Avui tinc complexe d'Obelix. No, no m'he menjat cap senglar rostit, però porto tota la setmana barallant-me amb la col·lecció de roques i minerals de col·legi. He canviat els cartellets identificatius de les roques, els fòssils i els minerals de les vitrines del col·legi.

Sembla una tonteria, però primer s'han d'escriure a mà la llarga llista de noms; alguns són impronunciables, sobretot els fòssils. Després s'han d'escriure a l'ordinador per imprimir-los. Després retallar els cartellets. Per altra banda s'han de treure de les vitrines per poder netejar els vidres i treure la pols de les pedres. El més entretingut és substituir la cartolina de cada peana. Finalment s'han de tornar a posar bé. Com que estic parlant de 30 prestatges amb 8 o 10 pedres cada un, venen a ser entre 250 i 300 cartellets. Quasi res.

Tot això ho he fet per renta-li una mica la cara al laboratori de cole. Demà tenim portes obertes i esperem visita. Això vol dir que toca treballar. Si voleu venir el Sagrat Cor estarà obert al matí d'11 h a 13 h.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El president provincial de NNGG de Tarragona insulta lluís Suñé!!!
http://perezcreus.blogspot.com/

Aquest sonat insulta fins i tot al Rafa Luna i al Figueiredo al bloc de l'Oriol Vázquez. Quin paio!!

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6211414687713471151&postID=2658112121978139564


Diu el tiu allà:

"Pedro Figueiredo es otra de las vergüenzas del PP de Tarragona. Pero bueno, otra de las perlas de Rafa Luna, el bombero pirómano del partido. Esta gente se llena la boca de decir que hay que tener vida fuera de la política y luego son incapaces de sobrevivir lejos de la poltrona. Lo que hay que hacer para comer. Ni dignidad, ni valores ni nada. ¿Cómo voy a actualizar mi blog si cada vez que me entero de algo del PP de Tarragona es más lamentable que lo anterior?"

Iris Gual ha dit...

Ja ho he llegit, però no ofen qui vol sinó qui pot.