dissabte, 31 de maig del 2008

Per què no escric sobre política municipal

Últimament m'han preguntat per què no utilitzo el bloc per parlar de política municipal, amb el munt de coses que estan passant a l'ajuntament (i més que en vindran). La resposta és molt senzilla: no m'agrada fer safareig. Certament el govern municipal trontolla i pertot hi ha moviments i reunions, però la discreció és una virtud que aprecio i no la vull trair.

Si vaig crear aquest bloc va ser per parlar en cada moment de les coses que em vinguessin de gust, aquelles on et sents més còmoda i en pots parlar lliurement. Com indica el mateix títol, m'interessa molt la biologia però també m'agrada saltar de tema en tema i així continuaré.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahora me estás recordando a tu madre, no se puede mezclar.
No se puede hacer un arroz tipo "paella" con pulpo, por ejemplo.
Lo que nos reimos un día cuando alguién le preguntó si se podía.
Un abrazo a las dos desde Tarragona.

Iris Gual ha dit...

Anònim, una abraçada des de la Torre.

Anònim ha dit...

No, no cal que escrigui Vostè de política municipal, així no podrem valorar si el que pensa ens interessa. Però no digui mai que deixarà de parlar de política municipal, perquè aleshores anirem venuts. Soc una entusiasta de les deves intervencions al Plenari municipal. Els escolto per la ràdio Ona La Torre. El seu aclariment sobre el muret del passeig marítim va ser colossal. Especialment perque tots hi estaven a favor i Vostè amb la seva intervenció va capgirar-los el tema. És clar que no s'ha de construïr!
Ai!, si escrivís de política municipal, tal i com en parla...
Una abraçada, d'una admiradora.

Iris Gual ha dit...

Benvolguda admiradora, potser la política municipal és un tema per parlar-ne de tant en tant, com del vol de les orenetes o les pluges del mes de maig. El que vull dir és que aquest bloc el vaig crear per parlar de temes variats, no només del que passa a l'ajuntament. Francament, quan les coses van mal dades no ve de gust parlar-ne. Petons.

José Oviedo ha dit...

Parla, parla de política, ja que els homes només sabem parlar de futbol!!

Bromes apart ja està be que també facis aportacions que tens molt que aportar....

Salutacions