dijous, 24 de juliol del 2008

Tenir consciència

Cada any per Nadal l'Agrupament Escolta "Els Salats" de la Torre engega una campanya de recollida d'ampolles de cava. Els nens i les nenes, acompanyats pels caps, passen pels carrers del poble a la recerca d'ampolles buides. També durant l'any, són molts els veïns i veïnes que recullen les ampolles per tal que els escoltes puguin obtenir uns petits ingressos amb la seva venda. Realment, al cap dels anys, s'ha creat una consciència col·lectiva per al reciclatge d'aquest material.



Però...
les ampolles de l'any passat no s'han portat a cap cava. Per motius organitzatius o logístics o estructurals (o per oblit) algunes ampolles de cava recollides l'últim Nadal han quedat emmagatzemades a una casa particular. Potser els escoltes desvetllen consciències ecològiques i solidàries, però tenir 1.246 ampolles de cava al garatge en dipòsit és un acte de solidaritat amb els escoltes que com a mínim es mereix un reconeixement. Demano un fort aplaudiment pel Jordi i la Maria i una estirada d'orelles als Caps Escoltes responsables de la recollida.

Si les voleu comptar són 27 ampolles d'ample per 10 files d'alçada i per 4 fileres de gruix, més les del davant que encara estan dretes i unes 50 més que estan per rentar (que sinó fan pudor).

Això sí. Arrenglerades i netes fan molt de goig!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!, sóc el Pau (veig que no m'hi has posat, quan has anomenat mon pare i ma mare). M'agrada que escriguis sobre això. Avera si les venen a buscar d'una vegada!!!!

Ciau!

PAU

Iris Gual ha dit...

Hola Pau,
no t'he posat expressament perquè tu ets escolta-implicat en la recollida, però tons pares no.
Espero que tot plegat estigui en vies de solució. De moment han començat a "liquidar" 5.000 ampolles més que estaven al cau.
Apa, adéu