divendres, 27 de març del 2009

Contradiccions


De vegades la senyalització del trànsit és ben curiosa. El carrer nou és zona peatonal i els cotxes només poden creuar-lo o hi poden transitar vehicles autoritzats en l'horari establert, tot i així a l'hivern hi han posat aquests senyals. Si véns del carrer Francesc Moragas, a l'esquerra de la foto, creues recte amunt i ja està. Si se t'acut girar cap a la plaça de la Font trobes la prohibició de passar. Però si véns de la plaça de les monges et trobes la obligatorietat de seguir recte i al cap de pocs metres ja no pots passar.

Potser a la cruïlla han d'instal·lar un aspirador que xucli els vehicles cap a la xarxa de pluvials o un teletransportador com a Star Treck.

2 comentaris:

resnoesmesqui ha dit...

Ostres, quina gran idea !!!!!

D'aquesta manera podríem fins i tot desplaçar-nos sense fums, ni sorolls...coll...s quina bona idea !!!

Podríem anar a la platja d’incògnit, i en un plis plas...chap...cap a l'aigua ànecs (traducció barroera d'allò que deien els avis "Al agua patos"). Clar que a la mar ni han ànecs, però tant se val, ens hi ha transportat una senyal de trànsit....Ostres quina idea !!!


És més, sense que ningú s’adonés, aniríem als plens sense pujar l’escala i seure’ns al costat d’un regidor, veure les seves notes i fotré el camp amb elles, per mirar de tenir-ne de millors (d'idees, dic, malgrat no ser molt difícil)....Carai, quina idea !!!


Ja veus Iris, el que fa anomenar Star Treck

exterlin ha dit...

Potser és una estratègia de les assegurances...qui sap, potser fins i tot és cert que hi ha un forat de cuc que et teletransporta a l'altra banda del carrer...

Si és que els de la torre son molt avançats...