dimarts, 20 de juliol del 2010

Doncs sí, he anat de vacances!

A hores d'ara tothom sap que he marxat uns dies de vacances. Sembla que a l'Ajuntament feia nosa i l'alcalde ha esperat que marxés per aprovar els pressupostos. Potser m'hauria d'enfadar per la poca consideració que té a la meva persona i al meu vot, però les coses tenen la importància que se'ls dóna i ara mateix estic molt satisfeta de les meves merescudes vacances i no em puc enfadar.

He anat a un lloc fantàstic, amb una naturalesa exhuberant on he gaudit (i molt) d'uns dies de tranquil·litat i contemplació d'un país on la vida transcorre a un altre ritme i la gent és molt amable.

Costa Rica, amb un territori que no arriba a ser el doble de Catalunya, és un mosaic de paisatges i ecosistemes que fan les delícies de qualsevol naturalista. En un parell de setmanes hem fet unes dues mil fotos de flors, ocells, peixos, muntanyes, gent, cocodrils, ... Tot és bonic, tot és diferent,... tot val la pena ser fotografiat!

Com diuen allí: ¡¡PURA VIDA!!

14 comentaris:

rafael ha dit...

Querida Iris..es verdad que la importancia de las cosas, es segun se le quiera dar, pero bien es verdad, que de las tuyas a las mias...en este caso de los otros, existe mucha diferencia. Es mejor que hables de tus vacaciones y no de los presupuestos, pero no digas aquello que se dice: A mi que me registren!! que la culpa es del Sr. Alcalde, porque faltas a la verdad.
besitos

Iris Gual ha dit...

Estimat fantasma, els pressupostos s'haguéssin aprovat igualment amb el meu vot o sense ell. Jo només dic que hi havia l'acord de no convocar ple per la setmana del 15 de juliol perquè és festa, i el senyor alcalde s'ho ha saltat a la torera per pura conveniència. A partir d'aquí parlo de les meves vacances perquè és el meu bloc i els temes els trio jo.
Petons.

Anònim ha dit...

Carai Iris, això d'apoyar el govern, si que dona peles!!!!

Anònim ha dit...

iris volem veure fotos de cucudrulus i ocells que has fet!!!

aleix ha dit...

http://matiascallone.blogspot.com/2010/07/5-comportamientos-repulsivos-de-la.html

rafael ha dit...

Con lo que has dicho..para mi es suficiente, lo cual me alegra y reconozco tu valentia en decirlo; Las cosas claras se ven mejor, y sobre todo se eliminan dudas. Me alegro que te lo pasaras en grande!!.
bsitos

Iris Gual ha dit...

Anònim de les 11, ja m'agradaria que algú m'hagués patrocinat les vacances!

Anònim de les 15, no pateixis que tinc tema i fotos per fer un munt d'entrades del bloc.

Aleix, estic encantada de retrobar-te. Endavant amb el teu bloc! Ja m'he fet seguidora teva!

Fantasma, la veritat és que he tornat molt descansada i amb poques ganes de polèmica. Petons.

Francesc Mercadé ha dit...

Iris, veig que has tornat més temperada. Aquí la gent es dedica a la invenció ja que no entenen la honestedat. Una vegada i una altra intentes fer entendre el què va passar i no et fan cas, almenys em queda la satisfacció d'haver-ho intentat aquests dies. Ara te'ls torno a deixar per a tú.

Anònim ha dit...

Iris ets afortunada, a tú no t'afecta la crisis ¿Però com pots defensar als ciutadans torrencs si no saps com afecta la crisi?

Iris Gual ha dit...

Anònim no t'enganyis!
Que hagi tingut l'oportunitat de fer aquest viatge no vol dir que no m'afecti la crisi ni que no conegui realitats molt dures. Senzillament em mereixia unes vacances i he aprofitat una bona oportunitat.

aleix ha dit...

iris compte amb mi per ferte visites pel cole quan tingui duptes de biologia jajaja i a mes a mes encara t'haig de donar la sorra del desert de Túnez que no me'n vaig oblidar

Iris Gual ha dit...

Aleix, d'acord. T'espero a cole quan hagis començat el curs.

JuanManuel Arjona ha dit...

La teva experiencia personal mha portat a llocs i paraisos molt llunyans on no esperava arribar-hi mai
Enhorabona joveneta, mencantes no canviis mai
100%love
el teu estimat estudiant,
juanma arjona

Aleix Alejandre ha dit...

Hola guapa, m'ha semblat molt interessant les peripècies del teu viatge tan emocionant. M'agradaria saber on vius per vistar-te i portar-te un ram de posidònies, he buscat Torredebandarra al buscador i no apareix res. També m'agradaria que em fessis una demostració pràctica de la reproducció sexual entre humans.
GRàcies, vagi amb déu, i visca Espanya.